dimarts, 28 de març del 2017

COEDUCART

   
         El Sindicat de Treballadors de l'Ensenyament del País Valencià -STEPV-IV-, des de l'Area de Polítiques d'Igualtat de Gènere, treballem per fer visibles les activitats que es fan en els centres educatius de Primària i Secundària en defensa de la igualtat entre dones i homes, xiquetes i xiquets.
      Amb aquest objectiu hem acordat amb la Universitat d'Alacant fer una exposició que es dirà «COEDUCART, Primera mostra d’activitats coeducatives», dels treballs que alumnat i professorat han fet per al 25 de novembre  i per al 8 de març,  dels centres que han volgut participar.
    L'exposició estarà a l’entrada de l’aulari II de la Universitat d'Alacant des del 27 de març fins a 12 d'abril, i es podrà visitar durant tots el dies.
    Aquests treballs mostren moltes hores de planificació, elaboració i complicitat entre companyes i companys, entre alumnat i professorat, entre equips de professorat,  per treballar amb l’objectiu d’aconseguir societats més justes, inclusives i no discriminadores.
     També podem trobar el resultat d’una educació  que vol anar més enllà de coneixements i competències, ocupant-se també dels afectes, les emocions, desenvolupament de persones autònomes i crítiques, el respecte a totes les orientacions sexuals i a la diversitat humana,  com una riquesa que beneficia a tota la societat.
    
                                     Polítiques d’Igualtat de Gènere – STEPV-IV





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada